LOOK AT ME LIKE THIS ''ALL OVER''  eTWİNNİNG PROJE HABERİ

LOOK AT ME LIKE THIS ''ALL OVER'' eTWİNNİNG PROJE HABERİ

Look at me like this "all over"

Okulumuz 1-D sınıfı öğretmeni Mustafa Baran ve öğrencileri Look At Me Like This "All Over" adlı etwinning projesini yürütüyorlar. Türkçe "Bana Birde Böyle Bak"anmlamına gelen proje bir geri dönüşüm projesidir. Okulumuz sınıf öğretmeni Mustafa Baran tarafından geçen eğitim öğretim döneminde 4-D sınıf öğrencileri ile yürütülen proje bu sene birinci sınıf öğrencileri ile devam etmektedir. Projede, atık olarak gördüğümüz malzemeler gerçekten çöpe gitmeyi hak ediyor mu ? sorusuyla başlayıp çöpe gidecek eşyalarımızın sayısını eğlenerek azaltıp onlara bir de böyle bakmayı hedefledik. Atık maddeleri dönüştürerek yeniden kullanılabilir hale getirdik. Getirirken tabi hem hayal gücümüzü ve becerilerimizi geliştirirken hem de eğlendik. Artık öğrencilerimiz etrafındaki atık maddelere çöp olarak değil yeni bir ürünün bir parçası olarak bakmaktadırlar.

03.05.2022 172

03-05-202203-05-2022