I EXPLAİN İN ENGLİSH E-TWİNNİNG PROJESİ

I EXPLAİN İN ENGLİSH İnegöl İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Mustafa Baran önderliğinde bu yıl "I EXPLAİN İN ENGLİSH" etinning projesini yürüttüler. İngilizce açıklıyorum anlamına gelen proje ile öğrencilerin ingilizce dilini daha iyi anlamaları ve konuşma becerilerinin artırılması amaçlanmıştır. Romanya ,Bulgaristan ve Türkiyenin farlı bölgelerinden okulların da olduğu projede ingilizce etkinliklerin yapılmasının yanı sıra ortak yapılan ürünlerde yer almaktadır. Öğrenciler farklı ve zevkli etkinlikleri yaparken hem eğlendiler hem de farklı kültürlerden arkadaş edindikleri için farklı bir deneyim yaşadılar. Projenin sonlandığı bu günlerde projeyi başarmanın gururunu yaşadılar.

26.06.2024 66

26-06-202426-06-202426-06-2024